Keșeru a sărit în apărarea lui Stanciu, certat de Gigi Becali

Publicat: 12 04. 2016, 09:04

În ultimul sezon, Steaua a dat-o în bară cu toți atacanții – Marica a stat mai mult accidentat, Bawab și Tade nu s-au integrat, dar salvarea a venit de la Stanciu. După plecările lui Keșeru și Sânmărtean, decarul Stelei a preluat ambele roluri – de conducător de joc și de marcator. Până acum, i-au ieșit amândouă. În acest sezon, Stanciu a marcat 12 goluri, cât n-au marcat toți atacanții Stelei la un loc, potrivit Dolce Sport.

Finalul meciului cu Dinamo i-a adus însă critici vehemente din partea patronului, care a declarat că va plăti el o echipă ca să-l ia de la Steaua.

„Nicușor e un jucător de treimea adversă, care poate fi decisiv printr-o pasă sau un șut. E totul nou pentru el și greu de gestionat, dar la Steaua a fost decisiv anul ăsta și a făcut două meciuri foarte bune la națională.

Sper ca toată presa să-l lase liniștit, să nu-l ridice prea mult în slăvi, pentru că ne-am obișnuit cu astfel de lucruri, iar la primul meci mai puțin reușit, apare efectul bumerangului.”, a spus Keșeru pentru Dolce Sport.