Keșeru spune că este pregătit să joace titular la echipa națională

Publicat: 10 11. 2014, 15:48

„Am fost convocat și înainte de schimbarea selecționerului, sunt și acum. Entuziasmul este la cote maxime, sunt pregătit să joc titular, mi-am dorit asta de la început, dar nu este decizia mea. Eu voi da totul la antrenamente pentru a-l convinge pe domnul Iordănescu. Orice jucător care este convocat și nu intră pe teren, este dezamăgit. Ar fi chiar neplăcut să nu fie dezamăgit”, a declarat Keșeru.

El a menționat că în evoluția Stelei din meciul câștigat cu Concordia Chiajna, scor 1-0, s-a simțit oboseala, însă a precizat că nu va fi o problemă la partida cu Irlanda.

Keșeru a subliniat că echipa națională are nevoie de suporteri: „Pentru noi, ca jucători, fotbalul e spectacol și avem nevoie de suporteri. E nevoie să avem un randament mai ridicat atunci când avem în spate 40-50.000 de oameni”.

Prima reprezentativă a României întâlnește vineri, de la ora 21.45, Irlanda de Nord, în cadrul preliminariilor Euro-2016, și Danemarca, la 18 noiembrie, de la ora 20.30, într-o partidă amicală. Ambele meciuri se vor disputa pe Arena Națională din București.