Larisa Iordache, noua campioană la bârnă, în Cupa Mondială de la Cairo

Publicat: 06 06. 2021, 21:40
Actualizat: 06 06. 2021, 21:41
Gimnasta Larisa Iordache (FOTO: Facebook)

Larisa Iordache (24 de ani) este noua campioană mondială la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele.

Duminică, gimnasta Larisa Iordache a obținut  medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială Challenge, de la Cairo. Sportiva  a obținut cea mai mare notă, 13.366, cu care a obţinut medalia de aur, fiind urmată de Diana Varinska, Ucraina, şi de Zeyna Ibrahim, Egipt.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

Sâmbătă, Larisa Iordache a fost medaliată şi cu bronz la paralele (13.166).

În finala masculină de la paralele, Andrei Muntean s-a clasat pe locul 8, notat cu 12,300, după ce se calificase cu a patra notă.

Gimnasata a avut unele probleme de sănătate anul acesta.

Citește și: Larisa Iordache a ajuns la spital cu febră și dureri după calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Larisa a concurat nefiind în cea mai bună formă fizică”

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, miercuri, 21 aprilie 2021, la JO de la Tokyo, de pe al doilea loc calificant disponibil la individual-compus, la CE de la Basel.

Larisa Iordache, împreună cu Maria Holbură şi Marian Drăgulescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar competiţia de la Cairo este ultima lor verificare înaintea plecării în Japonia.