Latovlevici poate fi rezervă și în 2015. Guilherme, jucătorul dorit de Gâlcă pentru a întări defensiva

Publicat: 03 01. 2015, 09:07
Actualizat: 03 01. 2015, 09:39

Prestațiile slabe ale lui Iasmin Latovlevici din prima parte a actualului sezon i-au pus serios pe gânduri pe oficialii Stelei. În lipsă de soluții, antrenorul Costel Gâlcă a forțat pentru postul de fundaș stânga cu Lucian Filip, în condițiile în care nici Pîrvulescu n-a demonstrat că merită să joace în prima echipă.Tocmai de aceea, Gâlcă a cerut cu insistență un fundaș stânga de valoare iar acesta pare să fie Guilherme Sitya (24 de ani), potrivit celor de la stiridesport.ro. De altfel, brazilianul, care s-a remarcat în campionatul românesc în perioada pe care a petrecut-o la Petrolul, s-a mai aflat în tratative cu gruparea din Ghencea fix în urmă cu un an, când intrase în ultimele șase luni de contract cu gruparea ploieșteană.

Discuțiile s-au reluat și în vara trecută, atunci când și Astra a intrat pe fir, dar până la urmă Guilherme a ales să plece la Greuther Furth.

Fundașul stânga nu s-a adaptat la gruparea din liga a doua germană și vrea să plece la o altă echipă, după cum reise din declarația unuia dintre oficialii clubului, mai ales că mai are contract cu nemții doar până la 30 iunie 2015.

„La noi nu s-a acomodat deloc. Jucătorul e nefericit, vrea să joace mai mult. Cu siguranță vor fi schimbări în echipă”, a spus Helmut Hack, președintele celor de la Greuther Furth.

34 de meciuri a adunat Guilherme pentru Petrolul, în sezonul trecut al Ligii 1. A fost titular în toate partidele

1,30 de milioane de euro este cota lui Guilherme, conform transfermarkt.de, în scădere față de vara trecută când era cotat la aproape două milioane de euro.