Lewis Hamilton nu a putut asista la finala de la Wimbledon deoarece nu a respectat codul vestimentar

Publicat: 13 07. 2015, 12:01

Lewis Hamilton a primit o invitație pentru a asista la finală din loja regală, însă organizatorii nu i-au permis accesul deoarece nu era îmbrăcat în cămașă, nu avea cravată și nu purta pantofi. El venise la eveniment îmbrăcat într-o cămașă cu motive florale și purta o pălărie.

„Din cauza unei neînțelegeri în privința codului vestimentar, Lewis este foarte dezamăgit că a ratat finala”, a declarat purtătorul său de cuvânt.

Un oficial al All England Lawn Tennis Club (AELTC) a confirmat faptul că Hamilton nu s-a aflat în loja regală: „Dacă nu era îmbrăcat adecvat, nu i s-a putut permite accesul. Nu discutăm despre invitații noștri. Dacă a venit fără sacou, cravată și pantofi, avea două opțiuni: să nu rămână sau să își schimbe ținuta”.

La finala de la Wimbledon, în loja regală s-au aflat, printre alții, actorii Benedict Cumberbatch, Bradley Cooper, Hugh Grant și Kate Winslet, fostul manager al Manchester United, Sir Alex Ferguson, și fostul fotbalist francez Thierry Henry.

Tenismanul sârb Novak Djokovici, liderul clasamentului mondial, a câștigat turneul de la Wimbledon pentru a treia oară în carieră, după ce l-a învins, duminică, pe elvețianul Roger Federer, cap de serie numărul 2, scor 7-6 (7/1), 6-7 (10/12), 6-4, 6-3.