Lionel Messi va avea cel mai mare salariu din fotbal. Câți bani va încasa în următorii ani la Barcelona

Publicat: 15 12. 2016, 14:55
Actualizat: 22 01. 2019, 14:51

Deși refuzase să semneze oferta inițială a catalanilor, jurnaliștii iberici notează că tatăul lui Messi, Jorge, poartă continuu negocieri cu șefi Barcelonei. Ultimul contract semnat de Messi cu Barcelona datează din 17 mai 2014. De atunci, catalanii i-au mărit salariul inițial, de 20 de milioane, la 24 și apoi la 29 de milioane de euro pe sezon. Acum, șefii Barcelonei îi oferă starului argentinian un salariu anual de 35 de milioane de euro pentru a semna un contract valabil până în 2021.

„Cristiano este un mare jucător, dar Messi este cel mai mare fotbalist din toate timpurile. La 29 de ani, el este încă la un nivel înalt și mai bun în fiecare zi. Vrem ca Messi să-și încheie cariera la Barcelona”, a spus Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor, citat de presa spaniolă.

Lionel Messi a ajuns la Barcelona la vârsta de 13 ani. De atunci, starul agentinian a marcat 478 de goluri și a oferit 219 pase de gol în 552 de meciuri. Al doilea căpitan al echipei Barcelonei și-a trecut în palmares opt titluri de campion, patru Cupe ale Regelui Spaniei, șapte Supercupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei, trei Campionate Mondiale ale Cluburilor și cinci Baloane de Aur.