LONDRA 2012. Cătălina Ponor: După sol, mi-aș fi dorit să primesc și niște felicitări din partea antrenorilor

Publicat: 08 08. 2012, 11:10
Actualizat: 09 08. 2012, 04:10

Gimnasta Cătălina Ponor a declarat, marți, că și-ar fi dorit să primească felicitări și din partea antrenorilor săi, după ce a câștigat medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice, informează TVR1.

„După sol, mi-aș fi dorit să primesc și niște felicitări din partea antrenorilor (n.r. – Mariana Bitang și Octavian Bellu), dar asta este. Mulțumesc familiei și prietenilor care au fost alături de mine”, a spus Ponor, care a menționat că nu dorește să comenteze ceea ce s-a întâmplat la bârnă.

Cătălina Ponor a obținut, marți, la sol, medalia de argint, a noua pentru România la actuala ediție a JO. Tot marți, Cătălina Ponor a fost la un pas de a mai câștiga o medalie la bârnă, pe lângă argintul de la sol, dar în cele din urmă a fost a patra, după ce arbitrii au acceptat contestația făcută de antrenorul sportivei Alexandra Raisman, românul Mihai Breștean, acordându-i americancei o notă egală cu a româncei, dar cu o dificultate a exercițiului mai mare.

Cătălina Ponor a intrat a doua în finala de la bârnă, execuția sa fiind notată cu 15.066. Ultima sportivă intrată însă în concurs, Alexandra Raisman, a fost notată cu 14.966, antrenorii ei depunând contestație. Arbitrii au acceptat contestația și, după noi verificări, au mărit dificultatea exercițiului, obținând nota finală 15.066.