Lovitură DURĂ pentru imaginea lui Florin Mergea. Prietenul și partnerul său de dublu s-a dopat. ITF l-a depistat după un meci jucat de cei doi în Germania

Publicat: 23 10. 2017, 22:10

Jucătorul român de tenis Adrian Barbu, în vârstă de 34 de ani, a fost suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv la un test antidoping efectuat în luna august. Nandrolon și Metanolon sunt substanțele găsite în probele de urină ale sportivului, scrie site-ul itftennis.com.

Probele de urină i-au fost prelevate pe 16 august, când a participat la turneul Challenger Bucher Reisen Tennis Grand Prix din Meersbusch (Germania). Barbu care a obținut cea mai bună clasare a carierei, la simplu, in 2005, când a ajuns pe locul 752 în lume.

În prezent, Adrian Barbu este clasat pe locul 506 în ierarhia de dublu, potrivit site-ului ATP. Suspendarea sa a început de pe data de 22 octombrie, după ce pe data de 12 a fost judecat cazul său.

Adrian Barbu este partenerul de dublu al lui Florin Mergea, component al echipei de Cupa Davis a României. De altfel, la turneul de la Meersbusch unde au fost prelevate probele de urină, Barbu a concurat alături de Florin Mergea.