Lovitură în sport. Acuzațiile extrem de grave aduse Mariei Șarapova

Publicat: 21 11. 2017, 15:43

Rusoaica a mers în India, în 2012, pentru a lansa proiectul imobiliar de apartamente de lux, numit „Ballet by Sharapova”, care ar fi urmat să aibă terenuri de tenis, propriul heliport și facilități de cel mai înalt nivel. Firma care a inițiat demersurile, Homestead Infrastructure Development, este acuzată că a încasat milioane de dolari de la cumpărători înainte de a abandona cauza. Maria Șarapova este anchetată alături de firma al cărei proiect l-a susținut.

„Scopul meu este să îi fac pe proprietari să simtă că dețin ceva special și diferit”, este mesajul Șarapovei, pe site-ul companiei.

„Orice vedetă care susține un produs devine agent al respectivei companii. Nimeni nu ar fi investit în proiect fără prezența numelui Mariei Șarapova”, a precizat Piyush Singh, avocat al părții reclamante, potrivit AFP.

Proiectul din Gurgaon, din vecinătatea capitalei New Delhi, ar fi trebuit finalizat în 2016, însă a fost abandonat. Maria Șarapova, care a refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect, este nevoită să își pună din nou la lucru echipa de avocați, după cazul Meldonium, din 2016. Rusoaica a revenit la jumătatea acestui an după o suspendare de 15 luni și a încheiat 2017-le pe poziția 61 în clasamentul WTA.