Lucian Bute povestește cum l-a inspirat naționala României în a avea o carieră în sport

Publicat: 05 02. 2015, 13:17

„La Mulți Ani Regelui Sportului în ‪#‎România‬! Gheorghe Hagi. Îmi amintesc cu mari emoții anul 1994 cand ieșeam în stradă alături de milioane de alți români și mă bucuram la maxim de rezultatele echipei naționale conduse de unicul ‪#‎Hagi‬! Acele momente au contribuit decisiv la decizia mea de a urma o carieră în sport”, a scris Bute pe contul său de Facebook.

De asemenea Bute a postat și două fotografii, una în care apare numărul 50, reprezentând anii lui Hagi, însoțit de o imagine de la Cupa Mondială din 1994, și încă una în care apar cinci tricouri cu numărul fostului internațional român și cu numărul 10 din perioada în care evolua la Galatasaray Istanbul și echipa națională.

Fostul căpitan și selecționer al echipei naționale a României, Gheorghe Hagi, considerat „Regele” fotbalului românesc, născut la 5 februarie 1965, la Săcele, împlinește, joi, 50 de ani.

Gheorghe Hagi sărbătorește împlinirea vârstei de 50 de ani în Turcia, el aflându-se în această perioadă în Antalya într-un stagiu de pregătire cu FC Viitorul.