Luptătorul Conor McGregor, atacat în timpul unei conferințe de presă – VIDEO

Publicat: 26 10. 2019, 18:07

Incidentul a pornit de la faptul că, joi, în timpul unui interviu, Conor McGregor a spus: „Nu aș călca în Daghestan pentru nimic în lume. Acesta este adevărul”.

Vineri, în timpul unei conferințe de presă desfășurate la Moscova, irlandezul a fost tras la răspundere de o persoană care s-a simțit ofensată de comentariile sale.

Daghestanezul i s-a adresat direct vedetei UFC, întrebându-l: „Îți amintești ce ai spus, ieri, despre oamenii din Daghestan? Dacă îl urăști pe Khabib și echipa lui, de ce spui lucruri rele despre toți daghestanezii?”.

Luptătorul a rămas calm și a încercat să explice faptul că remarcile au fost făcute după ce a fost jignit în repetate rânduri de oamenii din Daghestan.

„Nu mi-au arătat niciun pic de respect, înaintea luptei. Au vândut produse cu fața mea pe ele”, a spus McGregor, referindu-se la faptul că daghestanezii au vândut pui congelați denumiți „McGregor”.

Daghestanezul s-a enervat reproșându-i luptătorului: „Toți oamenii? Tatăl meu, fratele meu, și despre ei crezi că sunt lași?”, întrebare la care McGregor a răspuns, în mod repetat: „Da”.

„De ce lași? Ce ți-a făcut el ție? Fratele meu, ce ți-a făcut el?”, a continuat enervat daghestanezul, înainte să arunce o sticlă spre luptătorul irlandez care s-a ferit în ultimul moment. Agenții de securitate l-au scos imediat pe agresor din sala unde se desfășura conferința de presă.

McGregor nu a mai intrat în ring, de la înfrângerea suferită în fața lui Khabib Nurmagomedov, atunci când a pierdut printr-o manevră de submission. După înfruntarea dintre cei doi, au avut loc incidente violente între cele două echipe ale luptătorilor, incidente care au dus la suspendarea celor doi.