Manchester City a oferit, din greșeală, 30 de milioane de lire sterline pentru Messi

Publicat: 19 08. 2012, 16:49
Actualizat: 01 10. 2018, 04:49
Gary Cook, fost director executiv la Manchester City, a dezvăluit că, în 2009, când la gruparea engleză a sosit șeicul Mansour, s-a făcut, din greșeală, o ofertă de 30 de milioane de lire sterline pentru Lionel Messi, informează As. O problemă de comunicare între oficialii clubului a dus la această situație, susține Cook, în cartea "The Manchester City Years". Oficiali ai clubului aflați la Manchester, Londra și Abu Dhabi au discutat despre planurile lui Mansour prin telefon, conversația fiind prost înțeleasă. "Un director a făcut un comentariu de genul: situația devine cam gravă ('it's all getting messy). Însă, cumva, prin telefoane, s-a tradus: luați-l pe Messi (get Messi). Nu are rost să vă spun că oferta a fost respinsă", spune Cook.

Gary Cook, fost director executiv la Manchester City, a dezvăluit că, în 2009, când la gruparea engleză a sosit șeicul Mansour, s-a făcut, din greșeală, o ofertă de 30 de milioane de lire sterline pentru Lionel Messi, informează As.

O problemă de comunicare între oficialii clubului a dus la această situație, susține Cook, în cartea „The Manchester City Years”. Oficiali ai clubului aflați la Manchester, Londra și Abu Dhabi au discutat despre planurile lui Mansour prin telefon, conversația fiind prost înțeleasă.

„Un director a făcut un comentariu de genul: situația devine cam gravă (‘it’s all getting messy). Însă, cumva, prin telefoane, s-a tradus: luați-l pe Messi (get Messi). Nu are rost să vă spun că oferta a fost respinsă”, spune Cook.