Marcel Pușcaș și-a anunțat candidatura la președinția FRF

Publicat: 04 12. 2013, 16:05
Actualizat: 05 02. 2019, 22:53

Fostul fotbalist Marcel Pușcaș și-a anunțat, miercuri, în cadrul emisiunii „Ora de ProSport” de la postul Sport.ro, candidatura la alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal care vor avea loc anul viitor.

„Candidez la șefia FRF. Pot fi o alternativă între cele două candidaturi anunțate deja (n.r. – Gheorghe Popescu și Răzvan Burleanu). Am acumulat destulă experiență de-a lungul timpului, fiindcă am putut să lucrez de la o echipă de județ până la una ca Steaua”, a declarat Marcel Pușcaș, care a ocupat în trecut funcția de președinte al secției de fotbal în cadrul CSA Steaua.

Președintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, și fostul internațional Gheorghe Popescu sunt singurii care și-au lansat oficial candidatura la președinția Federației Române de Fotbal, acesta din urmă fiind susținut și de actualul președinte al FRF, Mircea Sandu, care a anunțat că nu își mai dorește încă un mandat la șefia instituției.

În afară de aceștia, numele altor patru oameni de fotbal, Adrian Porumboiu, Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian și Anghel Iordănescu, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaților la funcția de președinte al FRF.