Marius Șumudică, OUT și de la Rizespor: “Nu vreau să-mi pierd viața pe bancă!”

Publicat: 03 03. 2021, 21:37
Actualizat: 03 03. 2021, 21:38
Marius Șumudică, OUT și de la Rizespor: “Nu vreau să-mi pierd viața pe bancă!”

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Rizespor, grupare pe care a preluat-o cu o lună în urmă. Tehnicianul susține că nu mai există împăcare între el și jucători.

Poate că o schimbare va fi benefică echipei. Voi sta de vorbă în zilele următoare cu oamenii din conducere. Cert e că există un conflict între mine și jucători.

Am și probleme de sănătate din cauza stresului. M-am îmbolnăvit. Pentru prima dată în 20 de ani nu am reușit să aduc un plus unei echipe, e vina mea. Suntem la capătul drumului, iar eu nu vreau să-mi pierd viața pe bancă”, a declarat Șumudică în cadrul unei conferințe de presă.

Marius Şumudică, jignit în direct, în Turcia. “E un țigan! Cum să-i spun altfel?”

În urmă cu doar câteva zile, când încă se mai afla sub contract cu Gaziantep FK, Marius Șumudică a fost victima unui atac rasist, la un post de televiziune din Turcia, după ce a fost numit “țigan”, în direct, de moderatorul unei emisiuni.

Erman Toroglu, un cunoscut comentator TV din Turcia, a fost foarte deranjat de faptul că tehnicianul român a ieșit în public și a criticat conducerea clubului unde, la momentul respectiv, încă activa.

Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan. Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a spus comentatorul turc.

Ulterior, după o pauză publicitară, Erman Toroglu s-a mai liniștit. “Le cer scuze rromilor. Trebuie să știe că eu chiar îi iubesc foarte mult”, a spus jurnalistul.