Meciul de handbal feminin dintre Rostov-Don și CSM București, din Liga Campionilor, a fost amânat. E focar de Covid la echipa noastră

Publicat: 10 02. 2022, 20:56
Actualizat: 10 02. 2022, 21:00
Echipa de handbal feminin CSM București / Sursa FOTO - Arhivă: Prosport

Meciul de handbal feminin dintre Rostov-Don (Rusia) și CSM București, din Liga Campionilor, a fost amânat din cauza focarului de Covid din echipa noastră, condusă de Adrian Vasile. Partida urma să se joace sâmbătă, 12 februarie, în Rusia.

CSM București a făcut anunțul că partida cu Rostov-Don din DELO EHF Champions League nu se va juca din cauza faptului că au existat rezultate pozitive la ultima testare pentru COVID-19, scrie Prosport.

Oficialii lui CSM București au precizat că urmează ca să anunțe în cursul zilelor următoare data la care se va juca partida din Rusia cu Rostov-Don.

„Meciul din DELO EHF Champions League dintre Handball Club Rostov-Don și CSMBucuresti se amână! În urma rezultatelor pozitive la testele Covid-19 a mai multor jucătoare din lotul CSM București meciul programat sâmbătă, se va juca la o dată stabilită ulterior. Vom reveni cu detalii!”, este anunțul făcut pe contul de Facebook al echipei bucureștene.

CSM București, pe locul 5 în Grupa A

CSM București se află pe locul 5 în clasamentul din Gruia A, cu 14 puncte adunate în 12 runde disputate. De partea cealaltă, Rostov-Don se află pe poziția a 2-a, cu 17 puncte. În partida tur care a avut loc în sala de la Dinamo, formația din Rusia s-a impus cu 30-27.