Mesajul de ultimă oră al Simonei Halep. „Îmi pare rău…”. Ce i-au recomandat medicii

Publicat: 06 02. 2018, 10:00

Fostul lider mondial a răspuns „prezent” convocării și inițial a transmis că va lua o decizie abia miercuri, cu trei zile înaintea meciului cu Canada, dar, în urma discuțiilor pe care le-a avut cu medicii și cu oamenii din anturajul său, Halep a ajuns la concluzia că așteptarea este în zadar și că problemele fizice, la talpă și gleznă, o împiedică să joace la parametri normali.

Constănțeanca a scris marți dimineața un mesaj prin care a confirmat absența de la Fed Cup: „Bună dimineața tuturor! După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă și încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federației. Echipa e pe primul loc și e mult mai important ca în echipa să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, așa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segaărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc.

Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România, deși e foarte important pentru mine, dar voi fi in tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete și a fi alături de echipă la acest meci important”, a scris numărul doi WTA pe pagina personală de facebook.