Mesajul emoționant al mamei lui Lionel Messi: Am crezut că al cincilea Balon de Aur a fost ultimul

Publicat: 04 12. 2019, 13:48

„Sunt foarte fericită. Nu ne așteptam la asta. Am crezut că al cincilea Balon de Aur a fost ultimul. Sincer, asta a fost o surpriză frumoasă. Nici măcar el (n.red. Lionel Messi) nu se aștepta. Nu știu dacă a aflat cu câteva minute înainte. Noi nu am știut nimic”, a declarat Celia Cuccittini într-un interviu acordat CNN.

Mama lui Messi a vorbit și despre criticile pe care fiul ei le îndură: „Dor foarte tare. Sunt unii oameni care pot fi vulgari. În calitate de mamă, cu siguranță mă doare. Nu trebuie să fie plăcut de toată lumea”.

Cuccittini a vorbit și despre faptul că Lionel Messi nu a câștigat niciun trofeu cu echipa națională a Argentinei: „Toată familia știe că el are o datorie în fața Argentinei. Nimeni nu vrea să câștige Cupa Mondială sau Copa America mai mult decât el. Oamenii pot crede că nu a jucat bine. Și noi am crezut la fel și i-am spus. Nici nu vă gândiți. I-am făcut zile grele”.

Până acum, în acest sezon, Lionel Messi a marcat, în 14 apariții, 11 goluri, dintre care nouă în LaLiga și două în Liga Campionilor.