Mesajul lui Mihai Stoica pe Facebook după decizia din „Cazul Valiza”: Unde va juca Steaua

Publicat: 05 06. 2013, 00:32
Actualizat: 03 07. 2013, 17:45

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a postat marți pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care anunță că gruparea „roș-albastră” va juca în preliminariile Ligii Campionilor, după ce ICCJ a decis condamnarea lui Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”.

„Trebuie să fii înfiorător de prost sau de o incompetență crasă ca să compari cazurile Fenerbahce și Juventus cu ceea ce s-a întâmplat azi…ori să te orbească ura. Chiar nu întelegeți, «hateri» obosiți, că nu ne puteți doborî? Steaua va juca în preliminariile UEFA Champions League, eu sunt convins și de calificarea în grupe. Nu vă mai obosiți să ne denigrați și nu mai scrieți (spuneți) ceea ce vă imaginați (doriți)…”, a postat Mihai Stoica.

Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, marți, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul „Valiza”, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanței supreme fiind definitivă.

Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită și una de un an pentru fals.

Finanțatorul Stelei se află la închisoare din 20 mai, după ce a fost condamnat definitiv de instanța supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Tot în cazul lui Becali, instanța a dispus confiscarea sumei de 1,7 milioane de euro, aflată în prezent sub sechestru la BCR Unirii.

Toți ceilalți inculpați din dosarul „Valiza” au primit pedepse cu suspendare: Victor Pițurcă – un an cu suspendare pentru favorizarea infractorului, Alina Ciul și Radu Marino – câte un an și jumătate cu suspendare, iar Teia Sponte – doi ani cu suspendare.

Steaua București ar putea fi exclusă din cupele europene după decizia luată de Completul de cinci judecători al instanței supreme.