Mesajul lui Panduru pentru antrenorul Stelei: „Gâlcă are nevoie să câștige Supercupa”

Publicat: 11 07. 2014, 18:52
Actualizat: 03 09. 2019, 00:15

Invitați în platoul unei emisiuni de televiziune, Basarab Panduru și Sorin Paraschiv au prefațat meciul dintre Steaua și Astra, din Supercupă.

Cei doi fotbaliști din Ghencea s-au arătat ușor îngrijorați de situația în care se află echipa lui Costel Gâlcă. Formația și-a pierdut cei mai buni jucători în această vară, însă nu a adus niciun înlocuitor pe măsură.

„Steaua are probleme de efectiv, cum am văzut cu toții în această pregătire. Reghe nu mai este… Practic, el a ținut Steaua în mână de unul singur în ultimul an”, a spus Paraschiv. „Cred că Steaua are mare nevoie de un atacant în primul rând, acela este mai important, mai ales că vine o dublă foarte importantă cu norvegienii”, a adăugat el.

Panduru a comentat și el pe marginea Supercupei României: „Acum ce vrea toată lumea… ca Steaua să câștige Supercupa! Altfel e supărare mare, că nu e moral înainte de Stromsgodset… Trebuie să îi bați pe ăștia, băi, e turul 3 preliminar, dar nimeni nu spune că e campioana Norvegiei, că ai picat cu cel mai greu adversar”, a afirmat el.

„Gâlcă are nevoie să câștige Supercupa în primul rând, chiar dacă pare că nu e nimic. E un trofeu, pentru jucători contează, pentru toată lumea contează… Te duci cu alt moral în dubla cu Stromsgodset, uiți rezultatele astea din amicale”, a mai spus Panduru în cele din urmă.