Mesajul pe care Simona Halep l-a primit de la Boris Becker după eșecul de la Australian Open. Reacția elegantă a sportivei

Publicat: 31 01. 2018, 12:09

 După ce a lăudat-o pe Halep în timpul turneului de la Australian Open, Boris Becker a încurajat-o pe constănțeancă după eșecul suferit în a treia finală de Mare Șlem a carierei (6-7, 6-3, 4-6 cu Wozniacki). 

Becker, deținător a 6 titluri de Mare Șlem, i-a ridicat moralul Simonei, exprimându-și încrederea în capacitatea româncei de a mai ajunge și în alte finale majore: „Vor mai fi multe finale, fată! Tu doar continuă să-ți faci jocul, campioano!”, a scris pe Twitter cel care, la fel ca și Halep, l-a avut mentor pe Ion Țiriac pe vremea când se afla în activitate. Mesajul lui Becker a mișcat-o pe Simona, care a replicat imediat: „Mulțumesc, Boris!”.

Reacția neamțului a venit după ce Halep a descris în câteva fraze experiența trăită la Melbourne: „La revedere, Melbourne! A fost un turneu grozav, întotdeauna e special să joci o finală de Grand Slam. Nu este trofeul pe care mi l-am dorit, însă sunt recunoscătoare pentru această experiență. Îți mulțumesc, Darren, pentru că ești alături de mine!”.