Mesajul trimis din închisoare de Gică Popescu

Publicat: 20 05. 2014, 08:39
Actualizat: 31 07. 2014, 14:30

„Doresc ca, pe această cale, să vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și de familia mea la mijlocul săptămânii trecute. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine la Calafat, cât și celor care s-au gândit la mine și la familia mea. Vreau să le mulțumesc prietenilor care m-au susținut într-o situație extrem de grea, foștilor mei colegi, celor care fac parte din marea familie a sportului. Mulțumirile mele mass-mediei pentru înțelegere și decență, în mod special reporterilor și cameramanilor aflați la Calafat care au înțeles că situația în care sunt nu îmi permite să fac declarații și comentarii. Vă mulțumesc pentru respectul pe care mi l-ați arătat încă o dată”, a declarat Gheorghe Popescu.

Tatăl fostului fotbalist Gică Popescu a fost înmormântat, joi după-amiază, în cimitirul central din Calafat, în prezența a peste 800 de persoane, la funeralii fiind prezenți zeci de foști fotbaliști, între care Gheorghe Hagi, Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Rodion Cămătaru.

Gică Popescu a ajuns la Calafat joi dimineață, după ce comisia de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat, i-a admis cererea și i-a acordat o permisie de 24 de ore pentru a participa la înmormântarea tatălui său.

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, în vârstă de 71 de ani, a murit marți dimineață, în urma unui infarct.

Luminița și Gică Popescu au transmis, marți, un scurt comunicat agenției MEDIAFAX, în care cereau reprezentanților mass-media „să dea dovadă de înțelegere” și să le acorde „liniștea și decența cuvenite”, după decesul lui Constantin Popescu, tatăl fostului fotbalist.

Gică Popescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa de trei ani, o lună și zece zile de închisoare în dosarul transferurilor de jucători.