Mici semne încurajatoare cu privire la starea sănătății lui Schumacher

Publicat: 12 03. 2014, 10:37
Actualizat: 02 02. 2019, 18:43

„Suntem și rămânem încrezători că Michael va ieși din comă și se va trezi. Uneori apar mici semnne încurajatoare. Dar în același timp știm că trebuie să fim răbdători. A fost clar de la început că această luptă va fi lungă și dificilă și o ducem împreună cu echipa medicală, în care avem încredere. Durata nu are nicio importanță pentru noi. Facem eforturi să-i transmitem lui Michael toată energia pe care o avem. Credem cu tărie că aceasta îl va ajuta pe Michael și că el va câștiga această luptă”, se arată într-un comunicat al purtătorului de cuvânt al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm.

Ea a insistat din nou cu privire la caracterul „intim” al luptei lui Schumacher și la dorința familiei lui de a-i fi protejată viața privată.

Michael Schumacher, în vârstă de 45 de ani, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în stațiunea franceză Meribel. Germanul, aflat în faza de revenire progresivă din comă, la spitalul din Grenoble, a fost operat până acum de două ori la cap.