Mihai Leu concurează la Super Rally în centrul Capitalei! Unde poate fi admirat vehiculul de lux

Publicat: 03 11. 2023, 06:14
Actualizat: 04 11. 2023, 21:48

Campionatul Național de Super Rally va avea marea finală a sezonului 2023, sâmbătă, 4 Noiembrie, în centrul Capitalei, în zona Sala Palatului.

Un număr de 33 de piloți vor lua startul la singură competiție de automobilism sportiv ce se desfășoară pe circuit urban.

AMC Racing, clubul sportiv condus de Mihai Leu, împreună cu United Media Racing Team, partener al Campionatului Național de Super Rally si asociatie sportiva a pilotului de raliu Claudiu Motoc, au pregătit în premieră în România o surpriză marca Lamborghini.

Mihai Leu concurează la Super Rally în centrul Capitalei! Unde poate fi admirat vehiculul de lux

Vehiculul de lux poate fi admirat la standul Competizione Tuning Wrap, în parcul de service amenajat pe strada Știrbei Vodă.

Dacă la precedentele ediții ale Trofeului Audi, traseul a fost amenajat în zona Arcului de Triumf, de această dată Mihai Leu, promotorul campionatului, a anunțat o schimbare a traseului, mult mai spectaculos decât la edițiile anterioare.

De dată această traseul este unul mai complex, cu start chiar pe Calea Victoriei, în fața Ateneului Român, urmând să înconjoare Sala Palatului.

Concurenţîi vor începe ziua la 09:30 cu sesiunea de recunoaștere a traseului, urmată de cele patru manșe de antrenamente între 10:00-13:00, când spectatorii au ocazia să vadă evoluţia contracronometru a piloților. După o pauză de o oră vor avea loc cele două manșe de concurs, între 14:00-15:30, urmate de festivitatea de premiere.