Mihai Răduț ar putea fi titularizat de Reghecampf la închidere

Publicat: 22 11. 2013, 11:39
Actualizat: 05 09. 2019, 03:16

Pentru că  Lucian Filip, mijlocașul defensiv al Stelei, s-a accidentat în timpul antrenamentului, iar plecarea lui Alex Bourceanu în străinătate este iminentă, Laurențiu Reghecampf se vede nevoit acum să facă o serie de schimbări.

BLACK FRIDAY 2013 Ce oferte au mai rămas la EMAG, EVOMAG, ALTEX, DOMO, FLANCO, KOYOS și MOBEXPERT. Lista completă a reducerilor

Antrenorul fidel sistemului 4-2-3-1 va mai avea la dispoziție doar trei închizători buni: Mihai Pintilii, Andrei Prepeliță și Ionuț Neagu.

Totuși, spre deosebire de Pintilii, Prepeliță a fost folosit pe mai multe posturi în acest sezon, deseori pe cel de fundaș dreapta. În plus, contracandidatul acestuia ar putea fi Mihai Răduț, unul dintre cei mai buni mijlocași centrali în sezonul trecut al Ligii 1, când a evoluat pentru Pandurii în 30 de etape. Acesta a marcat șase goluri, însă la Steaua a jucat destul de puțin.

„Lui îi place foarte mult să joace un fel de , dar el nu e un clasic”, a explicat Reghecampf într-o intervenție telefonică la Digi Sport. „E un jucător de travaliu, care este întotdeauna în mișcare, dar pe fază defensivă nu are aceeași forță ca Filip, Pintilii sau Bourceanu. Lui îi place foarte mult să vină să-și ia mingea, dar eu cred că mai are nevoie de timp, de forță mai multă, de anumite lucruri pe care le poate câștiga Steaua. Poate recupera ceea ce s-a pierdut pe drum”, a adăugat antrenorul.

Așadar, în viitor, Laurențiu Reghecampf ar putea miza pe Răduț, prima șansă a fotbalistului fiind chiar în weekend, când Steaua va disputa un meci împotriva Pandurii Târgu-Jiu, în etapa a 15-a a Ligii I.