Mircea Lucescu, declarație surprinzătoare despre PLECAREA de la Șahtior: ”Este foarte DIFICIL”

Publicat: 24 03. 2015, 14:40

”Îmi este extrem de greu în Ucraina, m-am săturat să jucăm pe alte stadioane decât la noi acasă. Contextul politic mă poate face să plec din Ucraina, și nu numai cel politic, ci și cel sportiv. Sezonul ăsta este foarte dificil pentru noi, de asta profită Dinamo Kiev, cred că este anul lor. Aș vrea să se schimbe sistemul competițional, să fie play-off și play-out, Șahtior ar juca de patru ori cu Dinamo Kiev, ar fi mult mai interesant”, a declarat Mircea Lucescu.

Cu toate acestea, antrenorul român spune că nu a fost căutat de nimeni de la Fenerbahce, așa cum a scris presa turcă. ”Nu m-a căutat nimeni de la Fenerbahce, nu am vorbit cu nimeni despre o eventuală plecare a mea în Turcia. Nu știu de ce nu mă lasă ziariștii turci în pace și îmi pomenesc mereu numele”, a declarat Mircea Lucescu.

Șahtior a fost eliminată de Bayern Munchen în optimile Ligii Campionilor, după 0-0 și 0-7, și este pe locul 2 în campionatul Ucrainei, la 7 puncte de liderul Dinamo Kiev. În plus, Șahtior este cu un pas în semifinalele Cupei Ucrainei, după 2-0 în tur cu Metalist Harkov, în deplasare. În acest sezon, Șahtior a câștigat Supercupa, după 2-0 cu Dinamo Kiev.