Mircea Lucescu: Dortmund a meritat victoria și calificarea

Publicat: 06 03. 2013, 11:54
Actualizat: 06 02. 2019, 22:32

Antrenorul echipei Șahtior Donețk, Mircea Lucescu, a declarat, marți seară, după ratarea calificării în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că formația Borussia Dortmund a meritat victoria și să acceadă în faza următoare a competiției, informează AFP.

„Dortmund a meritat victoria și calificarea. Este o echipă extrem de puternică. A fost un meci foarte greu pentru noi în fața unui adversar foarte bun. Am sperat în primele 30 de minute că ne putem crea ocazii pe contraatac. În repriza a doua am jucat la potențialul nostru și în primele 20 de minute am avut câteva ocazii care ar fi putut schimba înfățișarea meciului. La 3-0 a fost dificil, pentru că Dortmund a închis jocul și a evoluat pe contraatac”, a spus Lucescu.

Formația Șahtior Donețk, antrenată de Mircea Lucescu, a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marți, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), de campioana Germaniei, Borussia Dortmund, în manșa secundă a optimilor competiției. Golurile au fost marcate de Felipe Santana ’31, Gotze ’37 și Blaszczykowski ’59. În tur, la Donețk, scorul a fost egal, 2-2.