Mircea Lucescu, mesaj emoționant înaintea finalei Cupei Ucraine

Publicat: 19 05. 2016, 20:08

Drumurile lui Mircea Lucescu și Șahtior Donețk se vor despărți în această vară, iar antrenamentul de joi a avut o importanță aparte, atât pentru antrenorul român, cât și pentru jucători. Tehnicianul a chemat toată echipa la mijlocul terenului, a strâns mâna fiecărui jucător în parte și le-a mulțumit fotbaliștilor pentru clipele frumoase trăite împreună. Segadonya a anunțat că Lucescu senior a fost foarte emoționat și a evitat, pe cât posibil, să dea ochii cu reprezentanții mass-media: „Nu vreau să vorbesc acum, nu vrea să plâng în fața voastră”, le-a transmis românul jurnaliștilor.

Sâmbătă, pe 21 mai, Lucescu va sta pentru ultima dată pe banca tehnică a lui Șahtior Donețk. Se va întâmpla în finala Cupei Ucrainei, în care „minerii” se vor lupta pentru trofeu cu Zoria Lugansk. Un succes ar însemna al 22-lea trofeu pentru antrenorul român în Ucraina, Lucescu trecându-și în cont opt titluri de campion, cinci Cupe, șapte Supercupe și o Cupa UEFA.

Chiar dacă va pleca de la echipa alături de care a scris istorie în ultimul deceniu, Lucescu nu duce lipsă de oferte. Antrenorul de 70 de ani e dorit în Turcia, de Galatasaray și Fenerbahce, iar Zenit Sankt Petersburg și AS Monaco sunt alte două formații importante care s-au interesat de serviciile tehnicianului român.