Mircea Lucescu și-a prelungit cu doi ani contractul cu Șahtior Donețk

Publicat: 25 03. 2013, 16:00
Actualizat: 04 07. 2013, 08:21

Antrenorul Mircea Lucescu și-a prelungit, luni, pentru doi ani contractul pe care îl avea cu gruparea ucraineană Șahtior Donețk și care expira în această vară, informează site-ul oficial al „minerilor”.

„Când am discutat despre contract, nu s-a vorbit și despre bani, pentru că ei nu sunt importanți nici pentru mine și nici pentru Mister. M-a interesat un singur lucru important: această echipă a ajuns la maximum său sau poate face încă un pas în față? Mister a răspuns simplu: Îi iubesc pe fanii noștri, îi iubesc pe jucătorii noștri. Cred în asistenții mei. Sunt convins că împreună cu acest club, adunându-ne eforturile, vom fi în stare să cucerim noi culmi. Noul contract cu Mircea Lucescu a fost semnat pe doi ani”, a declarat patronul formației ucrainene, Rinat Ahmetov.

Mircea Lucescu se află la conducerea tehnică a echipei Șahtior din 2004, perioadă în care a câștigat șase titluri, patru Cupe ale Ucrainei și patru supecupe ale Ucrainei. Pe plan european, Șahtior, sub comanda lui Mircea Lucescu, a câștigat Cupa UEFA, în sezonul 2008/2009.

Cele mai importante știri online, în fiecare zi pe gandul.info