Motivul pentru care unul dintre cei mai buni atacanți părăsește Steaua

Publicat: 16 05. 2016, 14:28
Actualizat: 01 11. 2016, 11:13

Venit în iarnă pentru a câștiga titlul cu Steaua și pentru a ajuta echipa să se califice în grupele UEFA Champions League, Marica pleacă de la clubul roș-albastru după doar o jumătate de sezon. Accidentările l-au împiedicat pe atacant să-și îndeplinească obiectivele și, așa cum presa specula, contractul său cu echipa patronată de Gigi Becali s-a încheiat.

„Dragi prieteni, așa cum v-am promis, vă țin la curent cu planurile mele de viitor. Contractul meu cu Steaua s-a încheiat la finalul acestei ediții de campionat. Am venit să câștig toate competițiile în care era angrenată echipa și să jucăm în grupele UCL. Din păcate, nu am reușit să câștigam titlul, nu am reușit să ne atingem obiectivele, ale echipei și ale mele, personale. Așa că am decis ca experiența mea la Steaua să se oprească aici. Le mulțumesc mult celor din conducerea clubului pentru încrederea acordată în mod special patronului, îi mulțumesc mult lui Laurențiu Reghecampf. Le mulțumesc băieților pentru experiențele trăite împreună. Și vă mulțumesc din suflet vouă, celor care mi-ați scris și mi-ați cerut să rămân. M-a impresionat căldura cu care m-ați primit, vă mulțumesc! Eu cred însă că e timpul pentru o nouă experiență. M-am refăcut dupa accidentare, sunt sănătos, mi-e dor de fotbal după doar cateva zile de vacanță, așa că voi porni pe un drum nou. Vă salut, să aveți o săptămână grozavă!” a scris Cirpian Marica pe Facebook

În vârstă de 30 de ani, Ciprian Marica a ajuns la Steaua București la începutul acestui an. A jucat în 9 meciuri pentru fosta campionă a României, însă nu a reușit să marcheze niciun gol.