Mutu, pariu pentru Marica: Să vedem cine dă mai multe goluri

Publicat: 30 01. 2016, 11:57

Adrian Mutu (37 de ani) își setează, zi de zi, noi ținte. În încercare de a reintra în planul selecționerului Anghel Iordănescu pentru Campionatul European din Franța, fotbalistul din Pitești ridică ștacheta și își implică prietenii într-un duel de la distanță. Într-un interviu pentru DolceSport, jucătorul cu 35 de goluri la națională – la egalitate cu Gheorghe Hagi – i-a aruncat mânușa prietenului Marica, proaspăt transferat de Steaua.

„Vrem să vedem cine reușește cele mai multe goluri și cine reușește să-și ducă echipa spre câștigarea unui trofeu. Suntem prieteni, ne-am dat multe pase unul celuilalt pentru a da goluri la echipa națională, ne-am și tachinat… E normal, e o ambiție între noi doi care înscrie mai multe goluri”, a spus Mutu pentru sursa mai-sus menționată.

Mutu și Marica, alături de Daniel Niculae și Marius Niculae, au format compartimentul ofensiv al României din lotul deplasat de Victor Pițurcă la ultimul turneu final la care a particpat prima reprezentativă: CE 2008 din Austria și Elveția.