Noul jucător adus de Becali la Steaua

Publicat: 13 06. 2016, 08:26
Actualizat: 31 10. 2016, 19:26

Dan Popescu este al doilea jucător luat de la o echipă retrogradată, după ce îl mai transferase și pe Ovidiu Popescu. Ambii vin de la ACS Poli Timișoara, echipă care din sezonul viitorul va juca în liga secundă. Dan Popescu susține că a fost sunat de Mihai Stoica, cel care l-a convins să refuze celelalte oferte pe care le avea.

„Nu vreau iar să încep, cum zic toți jucătorii, că orice jucător își dorește să ajungă la Steaua. Vă dați seama, este un pas foarte important pentru mine, în cariera mea, mă bucur că am ajuns la Steaua și sper să nu înșel așteptările.

Am primit ieri, pe la ora 6 (n.r. sâmbătă, 11 iunie, ora 18:00) un telefon în care mi s-a spus că sunt dorit la Steaua. E cel mai important pas. La momentul ăsta, nu cred că se putea ceva mai bine de atât. Am avut discuții și în țară, cu mai multe echipe din Liga 1 și vreo două din afară, dar aceasta este cea mai importantă pentru mine.

„Am vorbit și cu Ovidiu Popescu. Mi-a spus că mă așteaptă acolo, să facem echipă împreună”, a declarat Dan Popescu pentru DigiSport.ro.

Dan Popescu are 28 de ani, este fundaș stânga, este evaluat la 500.000 de euro și a mai jucat în carieră pentru Delta Tulcea, Dunărea Galați și Oțelul.