„Nu am mai văzut niciodată așa ceva și sper să nu mai văd niciodată”. De ce a abandonat Serena Williams? Germanii de la Bild vin cu o nouă ipoteză. VIDEO

Publicat: 07 07. 2014, 15:41
Actualizat: 05 09. 2019, 12:37

La o săptămână după ce Serena Williams s-a văzut nevoită să abandoneze meciul de dublu disputat alături de sora sa, Venus, la Wimbledon, zvonurile continuă să apară.

Deși tenismena a anunțat ulterior că a luat decizia respectivă din cauza unui virus pe care l-a contractat și care a făcut-o să se simtă extrem de rău, unele voci au speculat altceva, scrie International Business Times.

Recent, publicația germană Bild a scris că sportiva ar fi însărcinată cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou. Deși niciunul dintre cei doi nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestui zvon, presa a relatat și în trecut despre o posibilă relație amoroasă între ei.

De altfel, fosta tenismenă cehă Martina Navratilova a afirmat că, în opinia ei, abandonul de la Wimbledon nu a fost cauzat de un virus: „Mi se pare neplăcut. Cred că nu este virus, așa cum spun ei. Este clar că nu despre asta este vorba. Nu știu ce e, dar sper că Serena este bine”, a spus ea.

„Nu am mai văzut niciodată așa ceva și sper să nu mai văd niciodată. Toată lumea a fost pusă într-o situație dificilă, inlcusiv WTA. Nu este corect. Sfidează logica pe toate planurile. Antrenorul său a spus că nu a mai văzut-o de două zile. Nu știa nimic. Cum să fii antrenor și să nu știi nimic? Este greșit. Nu știi ce se întâmplă, dar nu a fost niciun virus, asta este clar”, a adăugat ea în cele din urmă.

Numărul 1 mondial, Serena Williams a abandonat în meciul de dublu disputat alături de sora sa,Venus, la Wimbledon, „din cauza unui virus”, a anunțat WTA la momentul respectiv. Deja eliminate la la simplu, surorile Williams jucau în turul doi la dublu cu germanca Kristina Barrois și elvețianca Stephanie Voegele.

Serena a cerut intervenția medicului la încălzire. Meciul a început cu 15 minute întârziere, dar problemele numărului 1 mondial s-a accentuat. După a patra dublă greșeală la primul serviciu, Serena a fost dusă de Venus la scaun, iar apoi cele două au abandonat, la scorul de 3-0 pentru adversare.