O mare vedetă de la Real Madrid va fi vândută

Publicat: 26 06. 2016, 19:30
Actualizat: 23 01. 2019, 01:22

Deși s-a scris că tehnicianul Realului va lua o decizie finală în ceea ce privește soarta sud-americanului abia după perioada de pregătire, se pare că interesul echipelor pentru James Rodriguez i-a determinat pe oficialii Realului să ia mult mai repede o decizie.

Potrivit jurnaliștilor englezi, fotbalistul a fost înștiințat că staff-ul tehnic nu se va mai baza pe el sezonul viitor, împingându-l să accepte o ofertă venită de la Manchester United. Antrenorul Jose Mourinho îl vrea neapărat pe columbian, considerând că în jurul său se poate construi noul United și e pregătit să facă o ofertă de 61 de milioane de euro. Transferul poate fi facilitat de faptul că mijlocașul de 24 de ani este impresariat de Jorge Mendes, bunul prieten și agent al lui Mourinho.

Cotat de site-urile de specialitate la 70 de milioane de euro, James Rodriguez mai are contract cu Real Madrid până în anul 2020, formația de pe Santiago Bernabeu plătind celor de la AS Monaco 80 de milioane de euro în schimbul columbianului, în 2014.

Rezultatele Brexitului continuă să aibe efecte și asupra sportului. După ce agentul fotbalistului danez Christian Eriksen de la Tottenham a anunțat că îi caută deja echipă clientului său, mutarea lui James pare să aibă legătură cu locurile pentru fotbaliștii extracomunitari din lotul echipei din Madrid, acesta fiind vândut pentru a i se face loc lui Gareth Bale, în cazul în care Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană.