Olăroiu, după câștigarea titlului: Am făcut fericiți peste 100.000 de oameni

Publicat: 28 04. 2012, 17:05
Actualizat: 24 05. 2014, 04:57

Tehnicianul Cosmin Olăroiu a declarat după câștigarea titlului în Emiratele Arabe Unite că le mulțumește celor care l-au adus la Al Ain în 2011 și că formația sa a făcut fericiți peste 100.000 de oameni, având în vedere că este echipa cu numărul cel mai mare de fani din țară.

„A fost o muncă de echipă. Jucătorii au fost perfecți, fabuloși, fanii ne-au susținut foarte bine și victoria este a tuturor. Vreau să îi mulțumesc șeicului Abdullah (președintele Consiliului de Conducere) pentru încrederea pe care a avut-o în mine și îi dedic acest titlu. Am demonstrat că suntem campioni, am jucat ca o echipă mare, am controlat jocul în mare parte și ne-am atins scopul la final. Le mulțumesc oamenilor care m-au adus aici, la Al Ain. Sunt fericit că mă aflu aici. Dorința noastră este să facem oamenii fericiți, iar Al Ain este clubul cu numărul cel mai mare de fani din Emiratele Arabe Unite, astfel că am făcut fericiți peste 100.000 de oameni”, a spus Olăroiu, informează soccerway.com.

Formația Al Ain, antrenată de Cosmin Olăroiu și la care evoluează Mirel Rădoi, a câștigat campionatul Emiratelor Arabe Unite după ce a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Al Jazira, în etapa a XIX-a a competiției. Golurile au fost marcate de Al Qahtani ‘8 și ’20.

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Al Ain are 10 puncte avans față de a doua clasată, Al Shabab, astfel că nu mai poate fi ajunsă din urmă.

Acesta este al zecelea titlu național al formației Al Ain, primul după opt ani.