Patronul Moraru s-a ținut de cuvânt: Toate salariile de la Rapid sunt plătite la zi, inclusiv restanțele din 2012

Publicat: 30 01. 2015, 18:55

„Cu salariile suntem la zi. Toate restanțele din urmă sunt plătite, mai puțin către Alexandru Coman. Cu el avem un acord, dar mâine vrem să mai negociem și apoi să îi plătim și lui. Banii pentru el sunt în cont oricum, nu e nicio problemă. Toate salariile sunt plătite la zi, inclusiv restanțele de prin 2012, dacă nu greșesc”, a spus Moraru, care a așteptat la aeroport lotul echipei la întoarcerea din stagiul de pregătire din Grecia.

Oficialul grupării giuleștene a menționat că lotul de 22 de fotbaliști va fi completat în zilele următoare cu alți doi jucători. „Suntem optimiști și avem dorință de a ne salva de la retrogradare. După aceste transferuri și așteptările sunt pe măsură, fiindcă investiția a fost majoră. Mai suntem în negocieri cu doi jucători, așteptăm răspunsuri de la ei”, a menționat Valerii Moraru.

Jucătorii și staful tehnic al echipei Rapid au fost întâmpinați, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea din stagiul de pregătire din Grecia, de un grup de aproximativ 30 de suporteri.

Lotul echipei giuleștene care a ajuns, vineri, la București, este alcătuit din 17 jucători, cu patru mai mulți decât la plecarea spre Grecia. Aceștia sunt: Mircea Bornescu, Virgil Drăghia, Milos Buchta, Pavel Cmovs, Joao Coimbra, Cristian Săpunaru, Alexandru Coman, Nicolae Vasile, Rui Miguel, Alexandru Dan, Mădălin Martin, Daniel Pancu, Andrei Cerlincă, Luis Filipe Kikas, Tomas Josl, Fred Benson, Rihairo Meulens.

În stagiul din Grecia, Rapid a disputat un singur meci amical, cu formația bulgară FC Marek, câștigat cu scorul de 4-1.

La 2 februarie, formația giuleșteană va pleca într-un stagiu de pregătire de două săptămâni în Antalya. Lotul pentru acest al doilea cantonament se va mări cu alți cinci jucători, Marcel Gecov, Jeremy Sapina, Eduard Oriol, Joan Oriol și Daniel Niculae.