Patronul Niculae după Steaua – Astra 3-1: E o înfrângere care ne ajută mai mult decât o victorie

Publicat: 19 12. 2013, 00:42

Președintele Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, miercuri seară, după eșecul cu Steaua, scor 1-3, în etapa a XIX-a a Ligii I, că această înfrângere ajută mai mult ca o victorie formația pregătită de Daniel Isăilă, subliniind că a fost dezamăgit de fundașii centrali.

„Nu sunt atât de supărat, e ca orice alt meci de fotbal. Se putea mai mult, dar din păcate au fost greșeliile individuale, care nu au fost în alte meciuri. La golul doi a fost ceva nemaivăzut. Fundașii centrali nici măcar nu au ieșit să incomodeze. E o înfrângere care ne ajută mai mult decât o victorie, pentru că știm de ce jucători avem nevoie. Unul din compartimentele unde vor fi aduse întăriri e apăraea, pentru că fundașii centrali m-au dezamăgit total. Nu am fost fricoși, dar au fost câteva greșeli individuale care și-au spus cuvântul. Se pot schimba multe în trei zile. O să-i batem la Giurgiu, mai ales pe derbedeii ăștia care sunt în galerie”, a declarat Niculae.

Fomația Steaua a învins, miercuri, pe Arena Națională, cu scorul de 3-1 (1-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I. Pentru Steaua au marcat Ad. Popa ’16, Gardoș ’75 și Piovaccari ’82, în timp ce pentru Astra a înscris Budescu ’50.