Pe cine dă vina Reghecampf după ce FCSB a pierdut, din nou, cu Dinamo

Publicat: 01 05. 2017, 23:30

Meci foarte intens între Dinamo și FCSB, atât în tribune, cât și pe teren. Gazdele au reușit să se impună cu 2-1 printr-un penalty pe care l-au primit în prelungirile partidei. Reghecampf a avut o explozie de nervi la finalul meciului și a fost trimis în tribune. Antrenorul FCSB-ului recunoaște că i-a înjurat pe arbitri, însă spune că și el a fost jignit:

„Trebuia să se acorde un 11 metri la noi. Ei am primit, nu știu dacă a fost, Romera s-a aruncat peste el și au primit penalty în minutul 90+3. Trebuie să avem încredere și să ne gândim la viitor. Faptul că am fost trimis în tribună pentru faptul că l-am jignit… la rândul său, și el a jignit antrenorii. Nu mai contează dacă am fost jignit, haideți să mergem înainte.

Din păcate, am avut ocazii multe, dar n-am reușit să marcăm. Ei au încercat să joace pe Nemec și mingea a doua. Ce pot să le spun jucătorilor? Mai multă atenția la finalizare. Acum nu mai suntem la mâna noastră, suntem la egalitate cu Viitorul și vine și Dinamo din urmă”, a declarat Reghecampf.

Întrebat dacă a fost ultimul său derby, Reghecampf a răspuns scurt: „Nu știu, vom vedea”