Pițurcă, după ce România a fost învinsă cu 4-0 de Olanda: „Nu am ce să îmi reproșez”

Publicat: 27 03. 2013, 00:08
Actualizat: 27 03. 2013, 20:32

România pierde fără drept de apel cu Olanda și rămâne cu punctul norocos câștigat în Ungaria. Pițurcă a declarat după meci că nu are ce să își reproșeze și că nu poate fi vorba de vreo demisie: „Suntem în cărțile calificării”, transmite Prosport.

„Când pierzi cu 4-0 nu prea sunt multe de spus. Am făcut multe greșeli și am primit multe goluri. Inadmisibil, dar nu mai avem ce face. Mai avem o perioadă bună la dipoziție pentru a pune lucrurile la punct. Jucătorii de la Steaua au obosit după cele patru meciuri grele din Europa League. Mulți nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică. Îmi pare rău, atât am putut în teren, dar așa se întâmplă când greșești împotriva unei echipe mari”, a declarat Pițurcă la TVR.

Pițurcă: „Nu am ce să îmi reproșez”

„Am aflat de rezultatul dintre Turcia și Ungaria, este un rezultat bun pentru noi. Dacă vom câștiga, vom trece pe locul doi, însă vor fi meciuri teribile și cu ungurii și cu turcii. Suntem obligați să câștigăm, dar nu va fi simplu. Nu am ce să îmi reproșez, așa s-au derulat lucrurile. Puteau să fie alți jucători și puteam să pierdem la un scor mai mare. Bogdan Stancu este în formă la echipa de club, este potent fizic. El și Grozav au făcut un efort foarte mare, dar au avut adversari foarte puternici. Poate s-au comis și greseli, vom analiza, vom vedea”, a mai spus Pițurcă.

Pițurcă: „Suntem în cărțile calificării”

„La felul cum ne-am prezentat și cum am jucat, putem să fim mulțumiți cu un singur punct în cele două meciuri. Poate nu am antrenat bine echipa, poate nu a fost aleasă bine tactica. Vom vedea. Nu putem să ne dam demisia chiar așa ușor, așa de simplu. Avem un contract, suntem în cărțile calificării și eu spun că naționala a reușit meciuri foarte bune de când am preluat-o. Vom mai pierde jocuri, dar deocamdată suntem bine”.