Pițurcă, primul interviu la arabi. În ce limbă a vorbit

Publicat: 23 10. 2014, 08:55

După ce fostului selecționer i s-a povestit câte puțin despre istoria clubului saudit, acesta a acordat primul interviu în presa din Arabia Saudită. Deoarece nu știe nicio limbă străină, Pițurcă a vorbit în română.

”E pentru prima dată când vorbesc cu presa din Arabia Saudită, sper să avem o colaborare foarte bună, profesionistă, când este cazul vă stau oricând la dispoziție. Al Ittihad e un club mare, acesta este motivul pentru care am plecat de la naționala României. Președintele clubului m-a dorit foarte mult, la fel și suporterii fantastici. Mi-aș dori să câștigăm campionatul. Datorită performanței obținute până în momentul de față (n.r. Al Ittihad este lider, cu 7 victorii din 7 meciuri în actualul sezon), toți jucătorii care sunt acum în lot pot rămâne în continuare”, a declarat Victor Pițurcă.

Primul test pentru Victor Pițurcă la noua sa echipă va fi partida cu Al Hilal, echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf, meci care se va disputa pe 1 decembrie.

În ultimele zile, s-a vorbit despre o eventuală plecare a stelistului Cristi Tănase la Al Ittihad, însă declarațiile lui Pițurcă referitoare la lotul actual scad considerabil șansele ca acest transfer să se realizeze.