Planul lui Gigi Becali pentru a salva Steaua de faliment: ”Da’ ce, eu sunt tâmpit?”

Publicat: 26 12. 2016, 10:02

S-au dus vremurile bune când Gigi Becali era aclamat de suporterii roș-albaștri. Cel mai titrat club din fotbalul românesc, Steaua București, este într-o perioadă de transformări serioase. Decizia Curții de Apel i-a interzis lui Becali să mai folosească numele „Steaua”, iar asta a produs o prăpastie între susținătorii actualului FCSB și cei care susțin proiectul CSA Steaua.

Armata îi cere despăgubiri de 37 de milioane de euro lui Becali. Iar acesta își ia măsuri de precauție.

„Aveam gânduri mari, să iau 4-5 jucători tineri, dar mi-e teamă, că nu mai vreau să risc să mai dau bani pe jucători tineri că nu se știe ce se întâmplă. Păi, da’ cum, ce, sunt tâmpit? Eu știu ce se întâmplă. să dau 4, 5 mililoane de euro. Ce, mai poate să-l vândă cineva dacă intră în faliment echipa? Dau 200.000 de euro, 300.000 de euro pe termen scurt, până se termină procesele. Expiră și contractele lor”, a spus Becali.

Gigi Becali nu renunță însă la fotbal. Are un plan prin care rămâne în centrul atenției, scrie b1. Latifundiarul din Pipera vrea sa cumpere o echipa in liga a 3-a la care sa legitimeze toți jucătorii pe care îi va transfera de acum încolo. Ulterior, aceștia ar urma să fie împrumutați la echipa mare.