Poate credeți că EXAGEREZ, într-adevăr, uneori exagerez. Dar în realitate SUFĂR pe teren. Neymar, la momentul adevărului, într-o nouă reclamă

Publicat: 30 07. 2018, 15:31
Actualizat: 22 01. 2019, 14:28

„Un bărbat nou în fiecare zi” este mesajul transmis de reclama în care personajul principal este Neymar.

Lovituri cu ghetele în picior, genunchi în coloană, călcat pe picior. Poate credeți că exagerez, într-adevăr, uneori exagerez. Dar în realitate, sufăr pe teren. Acum, voi nu știți ce se întâmplă și în afara terenului”, spune Neymar în reclama video, care a mai adăugat: „Când ies de pe teren și nu vorbesc la interviuri, nu înseamnă că vorbesc doar la victorii, motivul este că încă nu am învățat să accept că vă pot dezamăgi. Când par needucat, nu este pentru că sunt răsfățat, este pentru că încă nu am reușit să îmi gestionez frustrările. Înăuntrul meu este încă un copil. Uneori el încântă pe toată lumea, alteori irită pe toți. Eu lupt pentru a păstra acest copil viu, dar în interiorul meu, iar nu pe teren”.

La finalul campaniei publicitare, Neymar cere ajutorul fanilor săi: „Tu poți să continui să arunci cu pietre în mine sau le poți arunca în altă parte și să mă ajuți să mă ridic în picioare. Pentru că atunci când sunt în picioare, toată Brazilia se ridică odată cu mine.”

Foto: Hepta