Poliția americană a confiscat bunuri de la un baschetbalist din NBA, într-un caz de pedofilie

Publicat: 11 05. 2012, 17:04
Actualizat: 25 06. 2013, 15:30

Poliția din Denver a confiscat bunuri de la un jucător al echipei Denver Nuggets, în cadrul unei anchete privind o rețea de pedofilie pe internet, informează presa locală, citată de AFP.

Jucătorul Chris Andersen, 33 de ani, a cooperat pe deplin cu autoritățile, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, citat de Denver Post.

Acesta a refuzat să precizeze dacă jucătorul este suspect în anchetă și dacă bunurile confiscate îi aparțin lui sau altei persoane care locuiește cu el.

Managerul jucătorului, Mark Bryant, nu a dorit să comenteze incidentul, dar condcuerea clubului din NBA a precizat că este „la curent cu articolele de presă care îl vizează Chris Andersen”.

„Este o anchetă judiciară și așteptăm alte detalii”, a anunțat clubul, precizând că jucătorul a fost suspendat de la toate activitățile legate de echipă, pe termen nedeterminat.

Unitatea de poliție locală specializată în cazuri de pedofilie a fost alertată de agenție din California, regiunea natală a lui Andersen, a mai scris Denver Post.

Chris Andersen, de obicei rezervă, nu a fost prezent, joi, la victoria obținută de Denver Nuggets în fața Los Angeles Lakers, scor 113-96, în play-off-ul NBA.