Posibilele adversare ale echipelor românești în play-off-ul Ligii Europa

Publicat: 09 08. 2013, 10:53
Actualizat: 06 02. 2019, 07:36

UEFA a anunțat urnele pentru tragerea la sorți a play-off-ului preliminariilor Ligii Europa, programată, vineri, de la ora 14.00, la Nyon, niciuna dintre cele trei reprezentante ale României, Pandurii Târgu Jiu, Astra Giurgiu și Petrolul Ploiești, nefiind cap de serie.

Pandurii face parte din Grupa I și ar putea întâlni pe Apoel Nicosia (Cipru), Braga (Portugalia), Beșiktaș (Turcia), Rapid Viena (Austria) sau Feyenoord (Olanda).

Petrolul se va afla în Grupa a II-a la tragerea la sorți, iar adversara echipei prahovene poate fi Dinamo Kiev (Ucraina), Genk (Belgia), AZ Alkmaar (Olanda), Swansea (Anglia) sau Nice (Franța).

Astra a fost introdusă în Grupa a VI-a și poate juca împotriva uneia dintre formațiile Udinese (Italia), Tottenham (Anglia), Partizan Belgrad (Serbia), Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), Estoril (Portugalia) și Maccabi Haifa (Israel).

Meciurile din play-off sunt programate în 22 și 29 august, câștigătoarele dublelor manșe calificându-se în faza grupelor. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc la 30 august, la Monaco.