Presa din Polonia, înaintea meciului Halep-Radwanska: „Ne rugăm să se întâmple o minune. Situația e catastrofală”

Publicat: 23 03. 2018, 18:54

Astfel, înaintea confruntării ce va avea loc sâmbătă, jurnaliștii de la Przeglad Sportowy amintesc că Radwanska se descurcă foarte, foarte prost, când întâlnește jucătoarele de pe primul loc WTA. Concret, Radwanska are o singură victorie în 18 meciuri cu jucătoarele de pe locul 1, iar aceasta datează tocmai din 2012.
 
 „Istoricul întâlnirilor directe dintre poloneză și jucătoarele de pe primul loc WTA este lung și trist. Din păcate, este un șir lung de eșecuri. Dacă doar statistica ar conta, poloneza noastră n-ar avea nicio șansa să o învingă pe Simona. Partea bună este că și Simona pare instabilă în ultima perioadă.
 
Totuși, situația Agnieszkai este catastrofală! Are o singură victorie și 17 înfrângeri cu liderele WTA. Iar dacă ne uităm la seturile luate, situația este și mai depresivă: 3 seturi câștigate și 35 pierdute! În 13 meciuri, Radwanska nu a reușit să câștige mai mult de șase game-uri. Ne rugăm, așadar, la o minune”, a scris Przeglad Sportowy.
 
Simona și Radwanska s-au întâlnit de zece ori în circuitul WTA, iar scorul este 5-5. Totuși, cele două jucătoare au avut un traseu diferit în ultima perioadă. În timp ce Simona se află în fruntea ierarhiei WTA, Radwanska se află abia pe locul 32 WTA, mai scriu cei de la ziare.com.