Presa italiană: Chivu a revenit la baza de pregătire și este gata să își rezilieze contractul

Publicat: 13 03. 2014, 17:50
Actualizat: 05 02. 2019, 18:09

„De la începutul sezonului nu numai că nu a jucat, dar nici nu a petrecut prea mult timp alături de colegii săi: Cristian Chivu este acum gata să spună adio nu doar clubului Inter, ci și unei lumi, cea a fotbalului, care de-a lungul carierei nu l-a menajat în ceea ce privește accidentările”, notează sursa citată.

Fantagazzetta.com menționează că românul a revenit zilele acestea la baza de pregătire a echipei Inter, Pinetina, probabil pentru a discuta viitorul său contractual, iar „având în vedere imposibilitatea de a reveni pe teren, și după operația făcută la Miami, Chivu este gata să își rezilieze contractul, care expiră în luna iunie”. „Adio Inter-ului, adio fotbalului”, conchide site-ul italian.

Cristian Chivu s-a accidentat la un deget de la piciorul drept în august 2012, fiind operat de atunci de patru ori, ultima dată în Statele Unite ale Americii, în februarie. Chivu nu a mai jucat niciun meci din mai 2013.

La 31 ianuarie, fostul impresar Victor Becali anunța că fostul căpitan al echipei naționale Cristian Chivu își va rezilia contractul cu Internazionale Milano și se va retrage din activitatea de fotbalist profesionist.