Presa sportivă, în doliu: Prezentatorul de televiziune a murit la 71 de ani: „A lăsat un gol imens”

Presa sportivă, în doliu: Prezentatorul de televiziune a murit la 71 de ani: „A lăsat un gol imens”
Sursă Foto: Pixabay
Publicat: 24/06/2022, 23:09

Celebrul prezentator tv al BBC Harry Gration, un împătimit al fotbalului, a murit la vârsta de 71 de ani.

Gazda programului Look North, care a lucrat pentru BBC Yorkshire, a fost omagiată de soția sa și foștii colegi, care s-au declarat „complet devastați” de trecerea în neființă a lui Harry Gration.

„Va fi de-a pururea cu noi”, a scris Helen Gration, confirmând moartea prezentatorului tv.

BBC Yorkshire a subliniat: „Colegul nostru preaiubit Harry Gration a murit azi, subit. Suntem complet devastați să vă dăm această veste. Suntem alături de soția lui Harry, Helen, alături de copiii și prietenii săi”.

Directorul-general al BBC, Tim Davie, a vorbit, de asemenea, despre prezentator, numindu-l „un comentator extraordinar”.

„A avut o legătură reală cu publicul, făcea parte din rândul său”, a declarat Davie.

„Iubit de toți, dar mai ales în Yorkshire, unde a lăsat un gol imens, pentru mulți fani și prieteni. Suntem alături de familia sa, în aceste clipe grele”.

Gration, care s-a născut în Bardford, a început să relateze despre meciurile de fotbal pentru BBC, în timp ce lucra ca profesor de istorie, la mijlocul anilor 1970, transmite thesun.co.uk.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult