Președintele Federației Elene de Fotbal: Sunt sigur că vom merge la Cupa Mondială

Publicat: 16 11. 2013, 07:40

Președintele Federației Elene de Fotbal, Giorgos Sarris, a afirmat că jucătorii greci au evoluat cu mare dăruire în meciul cu România, scor 3-1, în prima manșă a barajului de calificare la CM-2014, subliniind că este sigur de calificarea la turneul final din Brazilia.

„Felicitări echipei, este un rezultat bun, dar mai avem un meci înainte de a obține calificarea. Jucătorii și-au dat sufletul pe teren, au marcat și au câștigat. Echipa noastră a jucat bine, am fost convins că așa va fi. Sunt sigur că vom merge la Cupa Mondială”, a spus Sarris.

Președintele Greciei, Karolos Papoulias, a declarat, vineri seară, că este foarte mulțumit de victoria naționalei țării sale în fața României, scor 3-1, succes care o duce mai aproape de turneul final al Cupei Mondiale, și că speră ca în retur totul să meargă bine. „Suntem cu toții foarte bucuroși, este o victorie frumoasă. Suntem acum foarte aproape de calificarea la turneul final din Brazilia. Sper că totul va decurge bine pentru noi la București”, a spus Papoulias după meci, potrivit publicației Gazzetta.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecționata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu ’19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ’14, ’66 și Salpingidis ’20. Meciul retur va avea loc, marți, de la ora 21.00, pe Arena Națională din București.