Președintele LPF, răspuns surprinzător cu privire la situația lui Rădoi: ”O să facem modificări să fie lucrurile mai clare”

Publicat: 04 08. 2015, 10:27

Întrebat ce părere are despre această situație, Iorgulescu a răspuns: ”E o situație, care lasă loc de multe discuții. Dar fiecare club își face bucătăria lui. Acum o să încercăm să facem o discuție și cu Federația, poate din acest punct de vedere o să facem niște modificări la regulament și să fie lucrurile mult mai clare”.

Ba mai mult, Gino Iorgulescu a spus că ”nu se pronunță” în cazul Rădoi, deși este președintele Ligii: ”Nu pot să mă pronunț eu în ceea ce privește politica cluburilor, și nu pot să spun dacă e corect sau nu e corect. Eu tratez toate cluburile la fel, și fiecare, la rândul lui, când are o problemă, nu mă pronunț!”.

Ulterior, Gino Iorgulescu a recunoscut că a comentat cu Cosmin Olăroiu cazul Rădoi, conform sportnews.ro: ”Din punctul lui de vedere, analizându-l ca fost jucător al lui, Rădoi are niște calități care îl recomandă pentru a începe această carieră de antrenor”.