PRIMA DECLARAȚIE a lui Lance Armstrong după ce a fost acuzat de dopaj și părăsit de principalii sponsori

Publicat: 20 10. 2012, 10:49
Actualizat: 03 02. 2019, 02:49

Lance Armstrong, acuzat de dopaj și părăsit de principalii sponsori, a declarat că trăiește ”vremuri dificile”, vineri, la Austin, în fața invitaților Livestrong, fundația de luptă împotriva cancerului, informează AFP.

„Aceste ultime săptămâni au fost interesante, au fost dificile pentru mine și familia mea, pentru prietenii mei și această fundație”, a declarat Armstrong în fața a 1500 de invitați, la începutul unei gale de strângere de fonduri.

Americanul a vorbit pentru prima oară de la apariția raportului Usada, în care se detalia rolul său în programul de dopaj.

El a subliniat că a fost întrebat mult în ultima vreme cum se simte: „Răspund: Au fost vremuri mai bune și vremuri mai grele”, a spus el la gala care a strâns 2,5 milioane de dolari.

„Misiunea de luptă împotriva cancerului este mai mare decât mine, mai mare decât oricine. Sunt 28 de milioane d epersoane afectate de această boală. Niciodată nu trebuie să ne pierdem speranța. Această misiune trebuie să continue”, a declarat texanul de 41 de ani.

La gală au fost prezenți și actorii Sean Penn, Robin Williams și Ben Stiller, dar și cântăreții Norah Jones și Stephen Marley, fiul lui Bob Marley.