Prima ediție EXCLUSIV DINAMO din 2024, miercuri, de la ora 21. Ionuț Lupescu, invitatul special al lui Cătălin Mureșanu

Publicat: 10 01. 2024, 10:45

Prima ediție EXCLUSIV DINAMO din 2024, miercuri, de la ora 21. Ionuț Lupescu, președintele de onoare al celui mai galonat club din sportul românesc, este invitatul special al lui Cătălin Mureșanu.

Miercuri, 10 ianuarie, EXCLUSIV DINAMO revine cu prima ediție din 2024

Ionuț Lupescu, președintele de onoare de la CS Dinamo și legenda „câinilor”, vine în platoul emisiunii dedicată fanilor clubului din șoseaua Ștefan cel Mare.

Kaiserul”, care a reprezentat clubul în chestiunea stadionului la ședințele finalului de an de la Ministerul Dezvoltării, le prezintă suporterilor stadiul proiectului „Arena Multifuncțională Dinamo”, vorbește despre implementarea ideilor sale în Academia Dinamo și deschide alte subiecte care fierb în tabăra roș-albă, atât despre Clubul Sportiv Dinamo București, cât și de SC Dinamo 1948 SA.

Emisiunea EXCLUSIV DINAMO poate fi urmărită pe www.prosport.ro, canalul de YouTube ProSport sau pagina de Facebook ProSport.

EXCLUSIV DINAMO este un produs media interactiv, în care fanii „câinilor” pot adresa întrebări atât invitaților cât și moderatorului, în timp ce părerile și sugestiile urmăritorilor vor fi rulate și analizate pe tot parcursul emisiunii.